Mission: Impossible - Utóhatás

2018. augusztus 24. 13:19 - Kővári György Márió

Egyelőre végéhez ért a Mission: Impossible széria, de ha Tom Cruise-on múlik, lesz(nek) még folytatás(ok), hiszen a világot mindig meg kell menteni valamilyen aktuális katasztrófától, a pénztárgépek is vígan csilingelnek a bevételek alatt roskadozva, szóval mindenki nyugodjon le a ****ba, tutira lesz következő epizód - addig legalábbis biztosan, amíg - akár 60-on is túl - Tom Cruise oda nem vágja magát valamihez annyira, hogy már CGI-jal sem lehet helyettesíteni. Mondjuk, amennyi botox van a fejében, legalább az arcának nem lesz baja...


Az Utóhatás az előző rész közvetlen folytatása, tehát a történetszál és a szereplők szinte ugyanazok, de felbukkan egy új figura is Henry Cavill alakításában, aki amúgy a film egyik kellemes meglepetése, hiszen a bajszos ügynök karaktere igen jól áll a színésznek, főleg az után, hogy kiderül, kiféle-miféle.

Cruise természetesen ugyanúgy rohan, mint az őrült, közben ugrik-esik (csontja törik), lő, rúg, most pluszban ejtőernyőzik és helikoptert is vezet, de ahogy a Titkos nemzetben, mintha most is kissé visszafogná már magát, ahogy közeledik a 60-hoz.

A korábbiakhoz hasonlóan megint csak ismételni tudom magamat, miszerint a cselekmény kizárólag az akciójelenetek közti rövid átmenet miatt van, de azért megkapjuk a jó kis átverős, becsapós, megtévesztős fordulatokat, és Benji is végre maszkot húzhat a fejére.

Most, hogy mind a hat részt láttam, elmondhatom, hogy nekem személy szerint a harmadik film tetszett a legjobban.

 

Szólj hozzá!
Címkék: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkockasag.blog.hu/api/trackback/id/tr114758205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása