Keresem a testem

2019. december 31. 14:27 - Kővári György Márió

Ebben az igen furcsa hangulatú, francia animációs filmben egy jobb kéz (kb. mint Izé az Addams family-ből) indul el Párizsban, hogy megtalálja gazdáját, vagyis a testet, amihez tartozik. Kalandos útja során megismerjük a "test", vagyis a Naoufel nevű fiú történetét is gyerekkorától kezdve egészen addig, amíg - mérsékelten sikeres - pizzafutárként meg nem ismerkedett egy Gabrielle nevű lánnyal és dolgozni kezdett annak nagybátyjának asztalosműhelyében.

A rendező elmondása szerint ez a film "egy modern, városi tündérmese végzetről és kitartásról, arról, hogy ha meg akarjuk változtatni a dolgokat, akkor muszáj meglepni önmagunkat, mernünk kell valami újat, valami mást csinálnunk, és letérni az addig megszokott ösvényekről".


A film a Netflix kínálatában is látható.
Szólj hozzá!
Címkék: Egynek jó

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkockasag.blog.hu/api/trackback/id/tr3715378730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása