The Yellow Sea

2018. március 31. 14:41 - Kővári György Márió

Egy észak-koreai nyomorgó taxisofőr lehetőséget kap arra, hogy kilábaljon sehová sem tartó életéből, ehhez azonban meg kell ölnie valakit Szöulban.
A férfi eltűnt feleségét is meg akarja keresni a nagyvárosban, amikor azonban a kiszemelt áldozattal valaki más végez és a fél dél-kelet-ázsiai gengsztervilág a nyomába ered, Gu-nam menekülni kényszerül, de egyúttal bosszút is esküszik.
 
Dél-Koreai akció-thriller; ez idáig oké, mert sok ilyet láttunk már, nagyjából a film felénél azonban rendesen összekuszálódik a történet, ember legyen a talpán, aki utánaolvasás nélkül ki tudja bogozni a történet szálait, és hogy ki kicsoda.
 
Brutalitásban könnyedén lepipálja akármelyik Tarantino-mozit, amik e mellett vasárnapi babazsúroknak tűnnek. Bevallom, nekem egy idő után már túl sok is volt a rengeteg késes és baltás (!) barbárság, na nem gyomorral, inkább aggyal nem bírtam a kegyetlenül nyomasztó hangulatot.
 

Megnézése tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Szólj hozzá!
Címkék: Ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkockasag.blog.hu/api/trackback/id/tr7314751221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása