Love, Death & Robots

2019. március 17. 13:47 - Kővári György Márió

David Fincher aktív felügyelete mellett készül ez a hosszabb-rövidebb epizódokból álló rajzfilmsorozat. Határozottan kijelenthető, hogy a 9,1 csillagos értékelés abszolút indokolatlan, noha ahhoz kétség nem fér, hogy a történetek között akadnak elgondolkodtatóak és érdekesek, és nagyon látványosak a különféle animációs technikák is, melyek a Disney-féle hagyományos(nak tűnő) stílustól egészen a fotorealisztikus 3d motion capture-ig terjednek.
 
A gond csak az, hogy e külsőségek nem képesek elfedni azt a tényt, hogy a Netflix által készített széria tocsog az öncélú erőszakban, halálban, vérben, pusztulásban és szexben. Valamilyen formában mindegyik részben jelen van ezek közül valamelyik (vagy mindegyik), amit én személy szerint sajnálok, mert meggyőződésem, hogy ezek nélkül is lehet jó történetet kitalálni, pontosabban: nem szükségesek ezek ahhoz, hogy egy sztori jó legyen.

Leginkább tetsző epizód a Good Hunting című, ami a Disney-t ötvözi a steampunkkal.

Szólj hozzá!
Címkék: Egynek jó

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkockasag.blog.hu/api/trackback/id/tr6914818914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása